Online geld

Als je in de zoekmachines op internet zoekt naar “online geld verdienen” zul je al snel merken dat er eindeloos veel websites zijn. Maar, niet al deze websites betalen ook daadwerkelijk uit in fysiek geld. Ze lokken je hiermee wel, maar het gebeurt niet altijd. Vaker niet dan wel zelfs.

Jouw zoekopdracht heb ik ook uitgevoerd. Daarom hoef jij niet meer rond te speuren op internet waar je moet zijn. Met het risico misschien wel opgelicht te worden.

De échte websites waarbij inschrijven écht gratis is en je inderdaad geld op je rekening gestort krijgt voor wat simpele handelingen online per dag, verzamel ik hier. Overzichtelijk, onafhankelijk.

Panelwizard online enquête – je krijgt niet dagelijks enquêtes, maar de vergoeding is wel netjes

Jouw mening loont – invullen van equêtes levert hier echt geld op

Direct verdiend – deze optie is vooral aantrekkelijk als je online aankopen doet 

Yoors – de social media waar jij aan verdient!

Voor de hoger opgeleiden en mensen met een goede kennis van de Engelse taal is Clickworker worden een aanrader. Dat kan hier bij clickworker.
Inschrijven is gratis en ik heb gemerkt dat er vrij snel opdrachten in je profiel verschijnen als je er in het begin wat energie instopt. Net als bij de voorgaande voorbeelden, het kost geen uren en je verdient dus geen enorme bedragen. Maar, in tegenstelling tot veel websites die claimen dat je honderden euro’s per dag of duizenden per maand verdient, gaat het hier wel om echt geld. 

Ter voorbeeld: in een week kun je bij Euroclix zonder veel tijd 10 EURO per week verdienen. Mooi meegenomen toch?

Maar let op: Geen enkele website gaat zomaar een flink maandsalaris uitkeren. Het idee dat je dus “even” je begrotingstekort opvult naar een dik salaris is een utopie. De websites bieden wel een geldelijke vergoeding. In tegenstelling tot sommige anderen die alleen loten voor loterijen of tegoedbonnen uitgeven. Van de bovenstaande opties vind ik Euroclix de meest veelzijdige variant. Niet alleen geven ze kleine loterijen en korting op vele manieren van online winkelen (ga even na: als je toch regelmatig winkelt bij een bol, hema of wehkamp, waarom dan niet met extra korting?), ook krijg je geld voor enquêtes en het lezen van emails en advertenties. Het is de meest allround verdien website van de opties die ik heb onderzocht. 

Een andere optie is affiliatie. Affiliatie is eigenlijk niets anders dan internet reclame. Deze optie is ingewikkelder dan gewoon inschrijven op een website en een beetje heen en weer klikken. Meer over affiliatie vind je hier: LinkPizza. Of bekijk hiervoor mijn blogs om er meer over te lezen zonder grote verkoopstrategie woorden: Blog over affiliate.